Expositie


Kunst4daagse Bronckhorst

Van Hemelvaartsdag 5 t/m zondag 8 mei 2016 vindt de tiende Kunstmanifestatie plaats. Een uniek evenement, omdat het plaatsvindt in de gehele gemeente Bronckhorst. De kunstwerken verbinden en stellen de bezoeker (opnieuw) in staat kunst in al zijn veelzijdigheid te beleven. Op 84 locaties tonen de kunstenaars hun creativiteit. Zowel amateurs als professionals stellen hun werk ten toon op heel verschillende plaatsen, dat varieert van galerie tot boerenschuur, van tuinhuis tot horecagelegenheid. Er zijn vier mooie fietsroutes uitgezet, die langs alle kunstlocaties gaan, zodat u natuur en cultuur met elkaar kunt combineren.

Dit jaar sta ik met mijn kunstwerken in de Martinuskerk in Baak, samen met nog 4 andere kunstenaars. Een gevarieerd aanbod van schilderijen, mandala’s, beelden en sieraden.

De openingstijden zijn van 11.00 -17.00uur.

Zie voor uitgebreide informatie www.kunst4daagsebronckhorst.nl

 

Kunstmarkt Theetuin Vierakker
Op 19 juni 2016 organiseert de Theetuin in Vierakker weer een gevarieerde kunstmarkt. U kunt de kunst zowel binnen als buiten in de prachtige tuin bewonderen. U kunt mij in het zonnetje vinden in de tuin.

De openingstijd is 10.30 – 16.30 uur

Zie voor uitgebreide informatie www.theetuinvierakker.nl

 

Kunstmarkt Vive la France in Hummelo
Vive la France organiseert op 9 en 10 juli 2016  de grootse kunstmarkt en brocantenmarkt, rond de dorpskerk  in Hummelo.
Ook ziet u hier verschillende kunstenaars aan het werk en wie weet kunt u ter plekke een mooi portret van uzelf of bijvoorbeeld uw kind laten maken.
Volop gelegenheid om van de kunst te genieten en te kopen. Ook kaartjes met mooie kunst erop te verkrijgen.

Openingstijden: 11.00 – 18.00 uur

Zie voor uitgebreide informatie www.vive-la-france.nl

 

 

 

 

  • kunst4daagse
Copyright © Dandelion by Pexeto