Persoonlijke Mandala


Een mandala is meer dan een mooie tekening alleen. Wilt u een mandala met een persoonlijke betekenis, dan maak ik deze met veel plezier voor u. Denk hierbij aan een geboortemandala, een mandala ter gelegenheid van een huwelijk, een jubileum of ter herinnering aan een geliefd persoon. Daarin kan een bij de gelegenheid horende datum worden verwerkt, maar dat hoeft niet.
De werkwijze is als volgt: In een gesprek zullen we uw persoonlijke wensen bespreken op basis waarvan ik één of meerdere schetsontwerpen maak. In samenspraak bepalen we vervolgens het definitieve ontwerp, zodat het geheel naar uw wens is. Daarna teken en kleur ik de mandala en geef een beschrijving en uitleg van het getekende en de eventueel gebruikte getallen.
De grootte van de mandala is 30 x 30 cm en de kosten zijn € 200,-

Review:

Bertha heeft voor mij een prachtige herinneringsmandala van mijn zus gemaakt. Een gesprek, 2 schetsen, wat heen en weer gemaild, uitwerking en uiteindelijk kon ik de mandala ophalen. Super samenwerking.
Het verbeeldt een zeer waardevolle herinnering aan mijn zus. Heel erg bedankt Bertha, ook voor jouw lieve, plezierige samenwerking!
Els

 

  • herinneringsmandala
  • geboortemandala Fayla
  • Geboortemandala Timo 30 x30 cm
Copyright © Dandelion by Pexeto