Reviews


Tijdens een kunst tiendaagse twee jaar geleden, zag ik voor het eerst jouw mandala’s ten toon gesteld. Werd meteen getroffen door jouw subtiele manier van werken. Prachtige ontwerpen, heel kleurrijk en fijntjes uitgevoerd.
Inmiddels heb ik met plezier een aantal cursussen bij je gevolgd . Prettig is te ervaren hoe enthousiast je zelf bent over je werk,  dat je jezelf steeds vernieuwd en af en toe ook nog zoekend bent. Als docent ben je  ( voorzichtig)  kritisch, geeft duidelijk aan wat evt. verbeterpunten zouden kunnen zijn en biedt ook gewoon deskundige praktische hulp. De opbouw van de diverse cursussen bieden structuur, maar laten eveneens ruimte voor persoonlijke voorkeuren is mijn ervaring.
Binnenkort hoop ik weer een aantal lessen bij je te gaan volgen!
Hartelijke groet,  Annelies.

Ik hou van vormen en kleuren. Kleuren met kleurpotloden is heerlijk. Daar kan ik heerlijk in wegdromen. Door eens in de maand nieuwe input te krijgen blijf ik dat ook doen.
Anneke

Persoonlijke mandala
Bertha heeft voor mij een prachtige herinneringsmandala van mijn zus gemaakt. Een gesprek, 2 schetsen, wat heen en weer gemaild, uitwerking en uiteindelijk kon ik de mandala ophalen. Super samenwerking.
Het verbeeldt een zeer waardevolle herinnering aan mijn zus.
Heel erg bedankt Bertha, ook voor jouw lieve, plezierige samenwerking!
Els

Copyright © Dandelion by Pexeto